KRAGERUP OG KO

Energien på bordet

UGEMENUER

Uge 16

Mandag
Butter chicken
Mangochutney, tomatraita, naanbrød
Ris pilaf med stegte løg, linser og kardemomme
Grønkål, butternut squash, mango og græskarkerner
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Wienersalat med kartofler og sennep
Vegetar/ Vegan: Grillet spidskål med linser, hasselnødder og karrysauce

Tirsdag
Tagine af kalvekød med kikærter, abrikoser, mandler og mynte
Harissa og mynteyoghurt
Perle cous cous med grillede grøntsager og granatæbler
Vandmelon, agurker, bagte rødløg, spinat, dukkah og feta
Pålæg: Skaldyrssalat med avocado og brøndkarse
Rosmarinskinke med soltørret tomat pesto
Vegetar/Vegan: Tagine af grøntsager med kikærter, abrikoser, mandler og mynte

Onsdag
Forloren hare med bacon
Agurkesalat, tyttebærkompot og skysauce
Kartofler med urter
Spidskål, grønne asparges, radiser og æbler
Pålæg: Pastrami med peberpesto
Ørredsalat med æbler og dild
Vegetar/ Vegan: Portobello ”farsbrød” med auberginer og kikærter

Torsdag
Karibisk inspireret menu
Cajunstegt tun med chipotlemayonnaise og mangosalsa
Limemarineret laks med avocadocreme og cajunmajs
Kyllingespyd med jerk spice og habanero hotsauce
Quinoa med sweet potatoes, tigerrejer, sorte bønner og avocado
Hjertesalat med mango, popcorn, cheddar, radiser og Caesardressing
Pålæg: Kamsteg med rødkål og sennepscreme
Hønsesalat med abrikoser, karry og bladselleri
Kage: Rabarbersnitter
Vegetar/Vegan: Sweet potatoes med jerk spice og black-bean-salsa med majs

Fredag
Pulled pork med chipotle Bbq sauce
Tortillas, guacamole og brændt tomatsalsa
Kartoffelsalat med røget chili, majs, avocado, feta, bladselleri og forårsløg
Coleslaw af flere slags kål, gulerødder, sorte bønner og rødløg
Pålæg: Æggesalat med grønne ærter og karse
Roastbeef med pickles og syltede rødløg
Vegetar/ Vegan: Pulled østershatte, linser og svampe med chipotle Bbq sauce

 ————————————

Dansk menu: Uge 16
Dansk Allergene: Uge 16 Allergener
English menu: Uge 16 ENG
English allergene: Uge 16 ENG Allergener

————————————-

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

 
Uge 17

Mandag
Dansk kylling med persille
Rabarberkompot, agurkesalat og skysauce
Små kartofler med urter
Sommerkål med ærter, asparges, estragon og mormordressing
Pålæg: Æg, rejer og mayonnaise
Kalvekød med tunsauce og kapers
Vegetar: Frittata med ramsløg, linser, spidskål og hasselnødder
Vegan: Dolmer med linser, spidskål, ramsløg, tofu og hasselnødder

Tirsdag
”Pad Krapow” af stegt oksekød med kål, grøntsager, soya og ingefær
Kokoschutney med koriander
Ris med ristet kokos
Spidskål, gulerødder, asparges, peanuts og sød chili
Pålæg: Oksespegepølse med pickles
Tunsalat med majs og dild
Vegetar/ Vegan: Mungbønner, søde kartofler, kål og grøntsager med soya og ingefær

Onsdag
Ragout af salsiccia, soltørret tomat og fennikel
Tomatpesto
Pasta med auberginer, tomater og persille
Broccolini, asparges, spinat, ærter, croutoner og mozzarella
Pålæg: Skaldyrsslat med asparges og æbler
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar/ Vegan: Ragout af grillede grøntsager, linser og soltørret tomat

Torsdag
Fish n chips
Panko paneret torsk
Sauce tatare, remoulade og citron
Stegte kartoffelbåde
Slaw af rødkål med æbler, græskarkerner og tranebær
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Kyllingesalat med paprika og grillet peber
Vegetar/ Vegan: Flækærte krebinet med polenta og kidneybønner
Kage: Chokoladecremekage med Daim og icing

Fredag
Hønsekød i frikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter og asparges
Tarteletter (3 pr person)
Kartofler med ramsløgspesto
Broccoli, blomkål, syltede gulerødder, græskarkerner, æbler og spinat
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og purløg
Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Vegetar: Grøntsagsfrikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter, edamame og asparges
Vegan: Bøftomat fyldt med svampe, jordskokker, gulerødder, tofu og quinoa

 ————————————

Dansk menu: Uge 17
Dansk Allergene: Uge 17 Allergener
English menu: Uge 17 ENG
English allergene: Uge 17 ENG Allergener

————————————-

 

 

 

 

2ZUskXCw
2JK17BxQ
j5OVRIZw

Kontakt Os

Lad os stå for maden til dit næste arrangement – eller til din frokost ordning.

Kontakt os her: