Uge: 19-2024
Dato: 6/5/2024 - 12/5/2024
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Tarteletter med høns i asparges.  
Linsesalat med bagt gulerod og agurk. 
Grønne blade med mormordressing. 
Salat Nicoise.  
Røget mørbrad med æble sellerisalat.  
Nye kartofler med purløgsmayonnaise. 
Ost og frugt. 
Arabiske kyllingefrikadeller med grønt og sød kartoffel.  
Spred af grønne asparges. 
Fathoush med feta. 
Alaskasalat med dild.  
Skiver af kalkun med tzatzikki.  
Roastbeef med estragoncreme og peberfrugt stave.  
Oste med frugt. 
Stifado med græske kartofler.  
Pastasalat med grønt. 
Middelhavs salat med oliven og tomat. 
Skiver af fiskefrikadeller med remoulade og citron.  
Æggesalat med purløg. 
Leverpostej, sky og karse.  
Ost og frugt. 
Kr. Himmelfarts dag.
Pasta med okse og ratatouilles.  
Tomatsalat med karse. 
. 
Vitello tonnato.  
Kalverullepølse med italiensk salat.  
Skinke med peberfrugt og purløg.  
Oste med frugt. 



= Lavt fedt indhold = Ko - Kalv = Vildt
= Mellem fedt indhold = Gris = Fjerkr�
= H�jt fedt indhold = Lam = Fisk


Ret til �ndringer forbeholdes

Bliv inspireret med en god opskrift p� www.opskrifter.dk