Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 20
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Citronolie, oregano, æblecider-eddike og en anelse honning
Menu uge 20
Mandag
Dagens varme ret
Kalvefrikassé med gulerødder, grønne asparges, ærter, ærteskud og persille (L)
Vegetar
Fyldt peberfrugt med cannellini bønner, champignon, gulerødder og broccoli. Hertil plantebaseret krydderurte-dressing
Vegansk
Fyldt peberfrugt med cannellini bønner, champignon, gulerødder og broccoli. Hertil plantebaseret krydderurte-dressing
Dagens garniture
Mini asparges-kartofler vendt med dild-olie
Dagens madsalat
Salat med gule og røde beder, belugalinser, grønne bønner og ristede græskarkerner
Dagens lette salat
Salat med agurk, radiser og farvede cherrytomater
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Citronolie, oregano, æblecider-eddike og en anelse honning
Grøn appetizer - tilvalg
Grønne asparges med røget hvidløgsdressing, ristede mandler og kapers (L, N)
Pålæg 1
Krydret grillet kylling med romesco (N)
Pålæg 2
Oksepølse med chili-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Skinkesalat med cornichoner og purløg (L, Gris)
Menu uge 20
Tirsdag
Dagens varme ret
Nigeriansk krydret kylling med rosmarin og karry. Hertil peanutbutter-dip (N)
Vegetar
Afrikansk gryde med røde linser, peanutbutter, spinat, ingefær og chili (N)
Vegansk
Afrikansk gryde med røde linser, peanutbutter, spinat, ingefær og chili (N)
Dagens garniture
Jollofris med tomat, ingefær, chili og kokosmælk
Dagens suppe - tilvalg
Butternut squash og rød peber suppe med salt-ristede græskarkerner
Dagens madsalat
Krydret coleslaw med grillet majs, kikærter, peberfrugt og limesaft (L)
Dagens lette salat
Salat med appelsin, rød grape, avokado, agurk, fennikel og mynte
Grøn appetizer - tilvalg
Rødbede-falafel med hummus (G)
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Kyllingebryst vendt i pankorasp med avokado-creme (G, L)
Pålægssalat
Tunsalat med majs, dild, citron og forårsløg (L)
Menu uge 20
Onsdag
Dagens varme måltid
Tærte med laks, porre, spinat og dild (G, L)
Vegetarisk måltid
Broccolitærte med porre, parmesan og timian (G, L)
Vegansk måltid
Broccolitærte med porre og timian (G)
Dagens madsalat
Salat med kartofler vendt med vinaigrette, grønne bønner, radiser og kapers
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, flager af blomkål, agurk og cherrytomater
Grøn appetizer - tilvalg
Saltbagt celleri med puré af brunet smør, solbær bbq, syltet hokkaido og salturt
Pålæg 1
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålæg 2
Roastbeef med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L)
Menu uge 20
Torsdag
Dagens varme ret
Helstegt mørbrad af gris med majssalat (Gris)
Uden gris: Rosa-stegt roastbeef
Vegetar
Blomkålsdeller med quinoa, gulerod og urter. Hertil majssalat
Vegansk
Blomkålsdeller med quinoa, gulerod og urter. Hertil majssalat
Dagens garniture
Knuste kartofler med parmesan og krydderurter (L)
Dagens madsalat
Salat med grillet peberfrugt og aubergine, rødløg, pintobønner og feta (L)
Dagens lette salat
Salat med spån af lynmarineret gule beder, bolche beder og squash og græskarkerner
Grøn appetizer - tilvalg
Spinat-vafler med rygeost-creme, purløg og radiser (G, L)
Pålæg 1
Ålerøget skinke med røræg og purløg (Gris)
Pålæg 2
Flanksteak med bearnaise-creme og brøndkarse (L)
Pålægssalat
Skagens-salat med rejer, surimi, dild og citron (L)
Dagens kage / dessert
Rabarberkage med marcipan og vanilje (G, L)
Menu uge 20
Fredag
Dagens varme ret
Asiatiske kyllingeboller med nigellafrø, vendt i teriyaki sauce
Vegetar
Grønne boller med quinoa, citrongræs, ingefær, nigellafrø og teriyaki
Vegansk
Grønne boller med quinoa, citrongræs, ingefær, nigellafrø og teriyaki
Dagens garniture
Stegte nudler med forårsløg, broccoli, gulerødder, spidskål, ingefær og soya (G)
Dagens madsalat
Salat med daikon, marineret hokkaido, quinoa og grillet squash
Dagens lette salat
Salat med gulerod, edamame, rød peber og snittede sukkerærter
Pålæg 1
Kartoffel-tomatmad med urtemayo og sprød chorizo on the side (Gris)
Pålæg 2
Røget laks med peberrodscreme og salturt (L)
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk