Smagssans A/S's logo

Smagssans A/S

Smagfuld og varieret mad lavet af stolte kokke og med stor fokus på bæredygtighed. Fleksibilitet, alverdens muligheder, smarte IT systemer og lækker mødeforplejning.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Smagssans A/S

Det handler om at være glad for mad og være taknemmelig for alt det, maden kan give os. I al sin enkelhed - tak for mad.

Vi leverer frokost, som ikke alene er smagfuld men også er sund og holder hjernen skarp. Når vi sammensætter vores menuer sker det ud fra en forudsætning om, at maden skal sikre at jeres medarbejdere får den rigtige næring som styrker immunforsvaret, bevarer en høj koncentrationsevne og ikke mindst skaber glæde og energi.

 

Træt af at løbe tør for favoritterne?

Hos os kan I selv tilpasse menuen, så den dagligt passer præcis til jer og jeres præferencer. Skru op for favoritterne og bestil mindre af det som er knap så populært. På den måde hjælper vi hinanden til at blive bedre. Vi producerer ikke til skraldespanden, I får markant mindre madspild og ikke mindst glade medarbejdere.

 

Vi kan imødekomme medarbejdernes individuelle ønsker

Vores unikke produktionssystem gør det muligt at vi kan servere fisk for dem som værdsætter det, og noget andet til dem som helst vil være fri. Har I medarbejdere som gerne vil spise vegetarisk nogle dage, men stadig fristes af frikadellerne på andre dage, så løser vi det.

 

Madspild er spild af ressourcer og penge

Vi ønsker at bidrage til en effektiv bekæmpelse af overproduktion. Vi har stort fokus på de mængder af mad der hver dag havner i skraldespanden. Vi hjælper jer til at blive mere bevidste om jeres behov ved at gøre det muligt at tilpasse jeres portioner. Hos os betaler I kun for det I har behov for, og derfor sælges vores frokostordninger i gram.

 

Vi tager ansvar

Som produktionsvirksomhed har vi et stort ansvar for at værne om vores miljø. Derfor har vi i Smagssans valgt at implementere forskellige processer, der skal reducere vores virksomheds miljøpåvirkning. Bl.a. anvender vi 100 % miljøvenlig strøm i vores produktion, og med DAKA refood sørger vi for at vores madrester genanvendes og bruges i produktionen af biogas, et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding.


RABAT

Vi belønner jeres loyalitet med en god pris. Jo længere tid vi må stå for jeres frokostordning, desto bedre muligheder har vi for at kunne give jer en skarp pris. Det hænger sammen med, at vi bedre kan planlægge vores indkøb og tilpasse vores bemanding.


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu

Mød os i køkkenet

BESTIL FROKOST ONLINE

God afstand og god frokost

Vi er glade for at byde vores gæster velkommen tilbage.

Hos Smagssans følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer og samarbejder med vores kunder om, hvordan vi passer bedst muligt på hinanden.

Som fødevarevirksomhed er vores hygiejne naturligvis i top, og håndsprit er som altid en integreret del i vores køkkener og kantiner. Det er dog vigtigt for os at nævne, at COVID-19 ikke smitter via fødevarer, og at der er heller ikke belæg for at tro, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage.

Har I spørgsmål omkring vores køkkener og COVID-19 beredskabet, er I velkommen at ringe til os på 72 10 88 10