Handelsbetingelser ved online anmodning

Opret en kunde-profil på FrokostOversigten og få adgang til online anmodning af frokost. Det tager kun et par minutter og kræver ingen bindende kontrakt.

Når I har udvalgt et køkken, udfylder I blot bestillingsformularen og sender til køkkenet. Vi har en administrationstid på 3 dage, idet køkkenet har 24 timer til at besvare jeres henvendelse. Herefter skal produktion og logistik planlægges.

Vi kan ikke garantere at køkkenet har kapacitet og mulighed for at levere til jer. Vi anbefaler derfor at I retter henvendelse i god tid.

For at øge jeres muligheder, kan I forespørge op til 3 køkkener i denne samme periode. Den leverandør som først acceptere jeres forespørgsel, vil levere jeres frokost.

I bestemmer selv hvor længe I ønsker levering fra det samme køkken.

Ønsker I en automatisk rotation mellem flere køkkener, kan I nemt planlægge, hvem der skal levere jeres frokost i hvilke perioder.

Det er også muligt at lade aftalen løbe uden automatisk slutdato. Ofte belønner køkkenet jeres loyalitet med en rabat.

Når I har udfyldt bestillingsformularen beregnes jeres pris på frokost og transport helt automatisk. Handelsbetingelser for online bestilling

I er altid velkommen til at kontakte køkkenet eller vores kundekunsulent på telefon 72 10 88 10 hvis I har spørgsmål inden I retter online henvendelse.