Om Foreningen

Det Digitale Frokostkonsortium er en forening for leverandører af frokostordninger, som gennem en fælles digital platform arbejder for;

• At skabe en bedre forståelse af frokostbranchen og mere transparens.
  • At skabe et online univers hvor kunder har direkte dialog med deres frokostleverandør.
  • At skabe en online markedsplads uden fordyrende mellemled.
  • At skabe en online markedsplads hvor kunder får mere for pengene.

Bestyrelsen i Det Digitale Frokostkonsortium udgør følgende:

Medlemmer:

• Thomas Tranberg fra Smagssans, formand
  • Susanne Markersen fra MK Madkunst, næstformand
  • Lone Larsen fra Kejserindens Gryder
  • Thomas Vinkler fra Ricewood

Suppleanter:

• Jens Bøgh fra Gastro by Bøgh
  • Jeppe Nørgaard Mølgaard fra Spis Godt

Bestyrelsen udgør samtidig direktionen i FrokostOversigten ApS

Bliv Medlem

Formål

Vi er en række cateringvirksomheder, der er gået sammen og har lavet et alternativ til virksomheder som Able, Frokostfirmaet m.v.

Vi puljer vores penge til salg og markedsføring, så vi sammen kan være mere synlige. Alle vores pengene går til salg, markedsføring (SEO, adwords og sociale medier) samt yderligere udvikling af hjemmesiden. Det er non profit og der er ingen ansatte eller store omkostninger.

Når kunder handler her, så går 100 % af prisen direkte til køkkenet og det er køkkenet, som får en ny kunde. - FrokostOversigten er blot formidleren og skal betragtes som et markedsføringstiltag.

Som medlem får man desuden adgang til en medarbejder App, som man kan bruge på alle sine kunder.

Og endeligt kommer man med i et værdifuld netværk af ligesindede, som hjælper hinanden på kryds og tværs.

Ambitionen er at FrokostOversigten bidrager til at kunder bedre kan forstå vores marked og vilkår og at de nemmere kan sammenligne køkken med køkken.

Kunderne skal føle sig tryg ved at handle med køkkener i FrokostOversigten.

FrokostOversigten ejes af medlemmerne via Foreningen Det Digitale Frokostkonsortium.

Medlemskab

Alle cateringfirmer i Danmark kan være medlem – så længe man overholder almindelig skik og lov

Priser og vilkår finder du her (indmeldelsesblanket).

Kunne du tænker dig at være med så udfyld vedlagte indmeldelsesblanket og send til kontakt@frokostoversigten.dk.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os eller kontakte vores formand Thomas Tranberg på telefon 40964010.

E-mail: kontakt@frokostoversigten.dk
Telefon: +45 72111009