Alle nyheder
Klassisk kvalitet uden kompromis - The Cantina tager kampen op
04-11-2021 | Nyt i branchen
The Cantina har eksisteret i mange år, under flere navne. Én ting har dog ikke forandret sig: god mad skal mætte både vores maver og vores sanser. Dette er en ting som Casper Brix og holdet bag The Cantina aldrig vil glemme, og som stadig ses tydeligt...
Frokostkøkkener går sammen og stifter brancheforening
27-09-2021 | Nyt i branchen
En gruppe frokostleverandører er gået sammen og har skabt et professionelt netværk for cateringleverandører i form af en brancheforening under brancheorganisationen DRC – Danmarks Restauranter & Cafeer. Vi ønsker med dette initiativ, at styrke den ...
Punktlighed, sikkerhed, variation og smag - Nordic Catering bruger ikke “Godt nok”
18-08-2021 | Nyt i branchen
Hos Nordic Catering, er de specialister i gode cateringoplevelser. Skal det være en firmafrokost eller en frokostordning til din virksomhed, så står de altid klar til at levere. Det er vigtigt for direktør Bo Mertins og hans kollegaer, at alle der han...
Hos Kejserindens Gryder er det autentisk, traditionelt og mættende mad
12-08-2021 | Nyt i branchen
En frokost hos Kejserindens Gryder, er en frokostoplevelse der fornyer energien på arbejdspladsen. Det er deres passion at lade mad, der giver glæde hver dag. Det er derfor vi på FrokostOversigten er glade og stolte over at Kejserindens Gryder er en af...
Spis Godt - Din frokostleverandør med et kækt smil, et glimt i øjet og et sundt twist på menuen.
12-08-2021 | Nyt i branchen
Hvem har sagt sund mad skal være kedeligt? Sund mad har desværre nogle gange et ry for at være kedelig og smagsløs. Vi har alle haft vores møde med den kedelige og tørre salat på et eller andet tidspunkt. Heldigvis behøver det ikke være sådan. J...
Ekspertise, kundekontakt og bæredygtighed er nøgleord i Smagssans’ daglige arbejde.
11-08-2021 | Nyt i branchen
Thomas Tranberg er ejer af Smagssans. Sammen med hans familie og gode venner, ligger mad og selskaber meget nært. Lige siden han var helt lille, har han elsket at lave mad, hvilket også skinner igennem hver dag på arbejdet. Smagssans er en del af ...
Kragerup og Ko – en hyldest til det gode håndværk med personlighed og kant
11-08-2021 | Nyt i branchen
Under mottoet ‘Energien på bordet’ vil Kragerup og Ko gerne være med til at bidrage til den positive frokostoplevelse. Frokostpausen skal være et pusterum med en sund og spændende frokost hvor energidepoterne kan fyldes op og overskuddet til reste...
Ricewood Lunch - en ærlig og meget fleksibel frokostordning med god variation
11-08-2021 | Nyt i branchen
I Vibys tætte industrielle kvarter ligger Aarhus’ mest troværdige frokostleverandør. Ricewood Lunch ejes og drives af Thomas Vinkler, som har mange års erfaring i branchen, hvilket hans kunder nyder godt af. Ricewood Lunch er en del af FrokostOve...
Priser på frokostordning
29-01-2021 | Nyt i branchen
Her på FrokostOversigten har vi mange forskellige leverandører der tilbyder forskellige priser på frokostordninger. Priserne varierer generelt fra 40 kr. til 70 kr. per kuvert, per dag. Dette er fordi din frokostordning kan vælges af dig og du næsten...
Bedste vegetariske frokostordninger i 2021
30-10-2020 | Nyt i branchen
Verden af frokostordninger er en jungle, og kan ofte være svær at finde rundt i. Et spørgsmål vi tit modtager er, “hvad er det bedste sted at få en vegetarisk frokostordning?”. Her på FrokostOversigten går alle vores leverandører meget op i at...
Frokostbranchen får ingen hjælp trods massive problemer
23-09-2020 | Nyt i branchen
Berlingske Business; Vibeke Svansø. Tusindvis af danskere arbejder i disse dage atter fra hjemmekontoret i et fælles forsøg på at inddæmme spredningen af coronavirus. Samtidig aflyser private virksomheder en del af de større events, møder og kon...
Kantineleverandører går sammen i corona-presset marked
17-09-2020 | Nyt i branchen
FødevareWatch.dk; af Jørgen Rudbeck Med etableringen af en ny forening og platform vil 14 konkurrerende kantinekøkkener forsøge at nå bredere ud til virksomheder. Corona har medført et helt nyt behov for fleksibilitet, siger formanden i den nye f...
Konkurrencen om frokostmarkedet strammer til
15-09-2020 | Nyt i branchen
Finans.dk; af Christian Bundgaard En række køkkener og cateringvirksomheder er under coronakrisen gået sammen, og har udviklet deres egen platform. Den skal hjælpe med at udbrede de mindre køkkener, så de store ikke løber med hele markedet. C...
Nordic Catering reder arbejdspladser i krisetid
20-03-2020 | Nyt i branchen
Vi - Nordic Catering - er en catering-virksomhed, som pga. situationen med Corona-virussen i Danmark, har oplevet et drastisk fald i vores daglige produktion. Vi kæmper for vores virksomhed og for alle de fantastiske kollegaer der knokler hver dag for at...
Mangfoldig mad til frokost og fester
09-03-2020 | Nyt i branchen
Sylvest & Bang har kundens ønsker i fokus, og cateringvirksomheden leverer både vegansk mad til frokostkunder, helstegt pattegris med fadøl og gourmetmiddage til fester. Snart lancerer virksomheden også den første produktserie fra sit eget produktion...
Madværk vil ændre dagsordenen for frokostmarkedet
04-03-2020 | Nyt i branchen
Med tre køkkener i København, overtagelsen af cateringfirmaet eBuffet og et nyt produktionskøkken forventer Marc Toft, ejer af Madværk ApS, at virksomheden fortsætter sin vækst i 2020. Indsatsen for at reducere virksomhedens CO2-aftryk, der allerede...
Merricks Catering om godt makkerskab
20-02-2020 | Nyt i branchen
Makkerparret Christian Kjærgaard og Ronald de Jong driver Merricks Catering i København. At være to ejere giver mere fritid samtidig med, at der altid er nogen at sparre med om de store beslutninger. Ved et tilfælde var Christian Kjærgaard på skifer...
Kejserindens Gryder fejrer 20 år i branchen
12-02-2020 | Nyt i branchen
Indehaveren af cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder i Albertslund, Lone Larsen, kan i denne måned fejre 20 år som selvstændig madleverandør. Lone Larsen var 39 år, da hun i august 1998 etablerede sin virksomhed. Hun var...