Alle nyheder

Bedste vegetariske frokostordninger i 2020
30-10-2020 | Nyt i branchen
Verden af frokostordninger er en jungle, og kan ofte være svær at finde rundt i. Et spørgsmål vi tit modtager er, “hvad er det bedste sted at få en vegetarisk frokostordning?”. Her på FrokostOversigten går alle vores leverandører meget op i at...

Frokostbranchen får ingen hjælp trods massive problemer
23-09-2020 | Nyt i branchen
Berlingske Business; Vibeke Svansø. Tusindvis af danskere arbejder i disse dage atter fra hjemmekontoret i et fælles forsøg på at inddæmme spredningen af coronavirus. Samtidig aflyser private virksomheder en del af de større events, møder og kon...

Kantineleverandører går sammen i corona-presset marked
17-09-2020 | Nyt i branchen
FødevareWatch.dk; af Jørgen Rudbeck Med etableringen af en ny forening og platform vil 14 konkurrerende kantinekøkkener forsøge at nå bredere ud til virksomheder. Corona har medført et helt nyt behov for fleksibilitet, siger formanden i den nye f...

Konkurrencen om frokostmarkedet strammer til
15-09-2020 | Nyt i branchen
Finans.dk; af Christian Bundgaard En række køkkener og cateringvirksomheder er under coronakrisen gået sammen, og har udviklet deres egen platform. Den skal hjælpe med at udbrede de mindre køkkener, så de store ikke løber med hele markedet. C...

Nordic Catering reder arbejdspladser i krisetid
20-03-2020 | Nyt i branchen
Vi - Nordic Catering - er en catering-virksomhed, som pga. situationen med Corona-virussen i Danmark, har oplevet et drastisk fald i vores daglige produktion. Vi kæmper for vores virksomhed og for alle de fantastiske kollegaer der knokler hver dag for at...

Mangfoldig mad til frokost og fester
09-03-2020 | Nyt i branchen
Sylvest & Bang har kundens ønsker i fokus, og cateringvirksomheden leverer både vegansk mad til frokostkunder, helstegt pattegris med fadøl og gourmetmiddage til fester. Snart lancerer virksomheden også den første produktserie fra sit eget produktion...

Madværk vil ændre dagsordenen for frokostmarkedet
04-03-2020 | Nyt i branchen
Med tre køkkener i København, overtagelsen af cateringfirmaet eBuffet og et nyt produktionskøkken forventer Marc Toft, ejer af Madværk ApS, at virksomheden fortsætter sin vækst i 2020. Indsatsen for at reducere virksomhedens CO2-aftryk, der allerede...

Merricks Catering om godt makkerskab
20-02-2020 | Nyt i branchen
Makkerparret Christian Kjærgaard og Ronald de Jong driver Merricks Catering i København. At være to ejere giver mere fritid samtidig med, at der altid er nogen at sparre med om de store beslutninger. Ved et tilfælde var Christian Kjærgaard på skifer...

Kejserindens Gryder fejrer 20 år i branchen
12-02-2020 | Nyt i branchen
Indehaveren af cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder i Albertslund, Lone Larsen, kan i denne måned fejre 20 år som selvstændig madleverandør. Lone Larsen var 39 år, da hun i august 1998 etablerede sin virksomhed. Hun var...