Gastro by Bøgh laver traditionel mad - med et twist

15-11-2021 | Nyt i branchen
Gastro by Bøgh er ikke som andre frokostleverandører. De har erfaring fra Michelin restauranter, men har specialiseret sig i frokostordninger, der adskiller sig markant fra den traditionelle buffet. Fokus er i stedet finere madlavning med råvarer af høj kvalitet. Fx får du her hjemmepisket smør til dit brød, vagtler og spændende salater med sæsonens grøntsager. Menuen byder på nye og overraskende elementer hver dag, som tartar, poke bowls eller ravioli. Hver dag er en ny oplevelse, skabt med passion.

Forny dig eller uddø
Jens Emil Bøgh har startet virksomheden Gastro by Bøgh, med en passion for god mad. Jens vil sikre sig, at han altid leverer sit ypperste, derfor har han lavet sit koncept sådan, at der er 0-dages binding, så alle kunder kan skifte når de vil.

“Det giver en stor usikkerhed, der presser os hver dag, til at gøre det endnu bedre end igår, og det har virket indtil nu!”

Det er kendetegnet for Jens og de andre kokke, at det skal være passionen der driver forretningen. Derfor kender de heller ikke ugens menu på forhånd. Det er med til at gøre det spændende og overraskende for alle indblandede.

“Det er for kedeligt at altid vide hvad der skal laves. Vi laver det vi synes der er sjovt og som vi selv har lyst til. Alle i køkkenet er med til at bestemme menuen for dagen, ud fra hvad vi brænder for og hvilke friske råvarer der er i sæson.”

Således kunne mange glade medarbejdere juble og grine da der under EM i sommeren 2021, blev serveret “stadionmenu”; en bøfsandwich til forret, hjemmelavet hotdog til hovedret og en congobajer. Det kendetegner deres menuer, at de er i tema. Er hovedretten asiatisk, så ser du ikke dansk leverpostej på pålægsfadet. Gastro by Bøgh gør samtidig en dyd ud af at anvende de bedste råvarer.

“Vores kendetegn er, at velsmag starter med gode råvarer. Vores fornemmeste opgave er derfor at vide hvilke råvarer der matcher bedst til sæsonen, så vi dermed sikrer høj kvalitet og velsmagende serveringer.”

Feinschmecher frokost
Gastro by Bøgh er ikke bange for at skille sig ud fra mængden, og levere et produkt i en hel anden klasse. Frokosten er dyrere, men det samme er alle råvarerne også, hvilket kan både ses, lugtes og smages. For at det kan løbe rundt har virksomheden sparet ledelsen væk, og der er ikke planer om skalering, for så vil passionen forsvinde, og derfor har Gastro by Bøgh også et kundeloft.

FrokostOversigten tror på “mæthed med god samvittighed”. FrokostOversigten er en forening af passionerede køkkener der kæmper for fælles bæredygtige vilkår for branchen, for at kunne lave det bedst mulige produkt til kunden.

Vil du også gerne prøve maden fra Gastro by Bøgh, og selv vurdere om det nu også er så godt som de lover? Så kontakt Jens via FrokostOversigten eller via deres egen hjemmeside og få det 1 dag gratis, uden binding.