Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Frokostoversigten ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler


Frokostoversigten ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Opretter en bruger- eller leverandørprofil
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Anmelder en frokostoplevelse
- Sender os spørgsmål, klager eller feedback

Den dataansvarlige


Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.frokostoversigten.dk er

Frokostoversigten ApS
co/ Inforevision
Buddingevej 312, 2860 Søborg
cvr nr. 40902031

Behandlingsgrundlag og formål


Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Dine oplysninger vil blive slettet hvis din bruger har været inaktiv i 6 mdr.

Andre modtagere af personoplysninger


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde en frokostoplevelse, vil dit firmanavn blive vist på leverandørens køkkenprofil.

Vi har vores hjemmeside hos Ovh.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i ovh.com’s datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at vedligeholde vores hjemmeside bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os.

Dine rettigheder. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder


Som registreret bruger af vores platform har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har selv adgang til din bruger- eller køkkenprofil, hvor du selv kan rette og ændre dine persondata.

Du kan til hver en tid kontakte os for at få slettet din bruger eller køkkenprofil. Din profil vil blive slettet med det samme, med mindre du har en igangværende aftale om frokostlevering via FrokostOversigten. I dette tilfælde vil din bruger eller køkkenprofil blive slettet når alle aftaler er afsluttet.

Du har derudover ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Du kan kontakte os via mail på kontakt@frokostoversigten.dk eller telefon 72 10 88 10