Kragerup og Ko – en hyldest til det gode håndværk med personlighed og kant

11-08-2021 | Nyt i branchen
Under mottoet ‘Energien på bordet’ vil Kragerup og Ko gerne være med til at bidrage til den positive frokostoplevelse. Frokostpausen skal være et pusterum med en sund og spændende frokost hvor energidepoterne kan fyldes op og overskuddet til resten af dagen sikres.

Hos Kragerup og Ko er nøgleordet ’det gode håndværk’ med fokus på smagen. Kvaliteten og gode råvarer skal være drivkraften bag håndværket. Her kan du være sikker på du får en smagfuld, farverig og varieret frokost.

Kragerup og Ko er en del af FrokostOversigten. En forening der tror på “mæthed med god samvittighed”. FrokostOversigten er en forening af passionerede køkkener der kæmper for fælles bæredygtige vilkår for branchen og at for at kunne lave den bedst mulige frokost til kunden.

Kvalitetsbevidst og veletableret cateringfirma med fokus på den gode smag
Jesper Kragerup har siden 2002 drevet Kragerup og Ko, og er fortsat med i køkkenet for at sikre at passionen stadig er at finde i hans retter. Med mange års erfaring i branchen, både fra danske restauranter og under mere eksotiske himmelstrøg, i blandt andet Caribien, kan du være sikker på, at Jesper og hans hold vil bidrage med et frisk og spændende indspark til jeres frokost.

Det er vigtigt for Jesper at smagen er autentisk men også jordnær:
“Vi prøver ikke altid at tilpasse til de danske ganer, vi prøver i stedet at lade det smage så autentisk som muligt. Det er det der giver variation, kant og smag, og det som gør hver dag spændende, at bestræbe os på at sikre at maden smager spændende og indbydende. Jeg tror dog også det er rigtig vigtigt at folk ikke føler sig udfordret hver dag, nogle gange skal det også være noget genkendeligt med tryghed og gode rammer, såsom en god og tryg frikadelle” - Jesper Kragerup.

“Vi laver autentisk og jordnær mad med kant, inspireret fra alle verdenshjørner. Hos os vil kærligheden til maden og kompromisløsheden skinne klart igennem.” - kragerupogko.dk

Det sunde og grønne køkken
Der er en forkærlighed for det grønne køkken og her skinner kvalitet, håndværk og personlighed igennem. Der bliver hver dag leveret friske grøntsager til køkkenet som skal sikre en sund kost med god energi og masser af smag.
Der serveres dagligt et væld af forskellige salater og grøntsagsretter, samtidighed med der er et respektfuldt nik til de klassiske retter.

Det vigtigste er at sikre at I kan få lige præcis jeres behov for en frokostordning dækket. Med Kragerup og Kos ekspertise er I sikre på at kunne få det lige som I ønsker.
Lad jer inspirere og se hvordan Kragerup og Ko kan give et frisk pust til jeres frokost her