Ekspertise, kundekontakt og bæredygtighed er nøgleord i Smagssans’ daglige arbejde.

11-08-2021 | Nyt i branchen
Thomas Tranberg er ejer af Smagssans. Sammen med hans familie og gode venner, ligger mad og selskaber meget nært. Lige siden han var helt lille, har han elsket at lave mad, hvilket også skinner igennem hver dag på arbejdet.

Smagssans er en del af FrokostOversigten. En forening der tror på “mæthed med god samvittighed”. FrokostOversigten er en forening af passionerede køkkener der kæmper for fælles bæredygtige vilkår for branchen og for at kunne lave den bedst mulige frokost til kunden.

Kundeservice på højt plan
Hos Smagssans går de meget op i folks tilfredshed. Derfor er det ejermanden, Thomas selv, der tager telefonen. Dette munder også ud i, at Thomas er meget stolt af det han har fået bygget op, og vil gerne sørge for, at det bliver ved med at være en høj kvalitet. Stolthed er bestemt ikke noget, de går på kompromis med!

"... maden fortæller, hvem vi er som mennesker og virksomheder. Og der er ingen der har lyst til at fremstå som ligeglade."
- Smagssans.dk

Pas på miljøet og undgå madspild
Hos Smagssans kender de deres råvarer og oprindelse utrolig godt. De er eksperter indenfor alt der indebærer kulinarisk viden. Dette betyder også, at de går op i miljøet og bæredygtighed. De går helhjertede ind i at implementere forskellige processer, der skal reducere virksomhedens miljøpåvirkning. Dette gør de blandt andet ved at anvende 100% miljøvenlig strøm i deres produktion, og ved at deres madrester genanvendes og bruges i produktionen af biogas. Smagssans vil gerne bidrage til en effektiv bekæmpelse af overproduktion, og derved undgå madspild. De har bygget et online system, som er skabt for at minimere madspild. Dette system bygger bl.a. på, at man udvælger mere specifikke mængder mad, så der ikke er noget der går til spilde. Dette kan der også læses mere om, på deres hjemmeside.

Personlighed og mangfoldighed
Smagssans tilbyder både frokostordninger og kantineordninger, hvor maden er tilberedt med omtanke og kærlighed. De har løsninger til alle og sætter en ære i at lave særlige retter til allergikere, veganere og meget mere. Som kunde har man tæt dialog med Thomas, så alle i Smagssans forstår ønsker og behov og så man som kunde føler sig vigtig og inddraget i den bedste løsning. Smagssans sætter en ære i personlighed, så ingen føler sig overset.

“Tak for mad”

Har du også fået lyst til at at afprøve dine smagssanser, så bestil frokost her