Hos Kejserindens Gryder er det autentisk, traditionelt og mættende mad

12-08-2021 | Nyt i branchen
En frokost hos Kejserindens Gryder, er en frokostoplevelse der fornyer energien på arbejdspladsen. Det er deres passion at lade mad, der giver glæde hver dag. Det er derfor vi på FrokostOversigten er glade og stolte over at Kejserindens Gryder er en af vores medejere og frokostleverandører.

FrokostOversigten tror på “mæthed med god samvittighed”. FrokostOversigten er en forening af passionerede køkkener der kæmper for fælles bæredygtige vilkår for branchen, for at kunne lave det bedst mulige produkt til kunden.

“Vi ved hvad der skal til: God mad og variation”
Bag navnet, sidder kejserinden Lone Larsen. Hun har arbejdet med mad, catering og kantine i over 20 år, så hun kender branchen og ved hvad der virkelig gør en forskel. Her kan du læse en tidligere artikel om Lones mange års erfaring i branchen: Kejserindes Gryder fejrer 20 år i branchen

“Vores mad skal være en god oplevelse. Vi laver mad, fordi vi kan lide det og den glæde vil vi gerne dele med andre. Vi tror på at god mad, giver vores kunder en sund appetit og motiverer dem til at gøre en forskel.”

Frokostmenuen hos Kejserindens Gryder er traditionel dansk mad, som man bliver mæt af. Menuen vil hver uge bære præg af gode danske retter, med inspiration fra de kulinariske køkkener. Der er tænkt over detaljerne, når maden anrettes til jeres medarbejdere.

Service gør en frokost til forskel
En ting er, at få sin bestilte mad til tiden, hvilket enhver frokostordning gør.
En anden ting er, at stå til rådighed udover det bestilte produkt, med vejledning og hjælp lige fra oplysning om allergener, til en firmafest der skal arrangeres. Hos Kejserindens Gryder sidder Tina og Bettina klar til at hjælpe.

Kejserindens Gryder har deres egne kølebiler og egne chauffører. De lærer hurtigt din virksomhed at kende, og hvordan du gerne vil have din mad leveret. De tager imod dine ønsker, og retter til løbende.

En App der giver valgmuligheder og frihed til den enkelte
Spar jer selv for at holde styr på alle medarbejderne og deres diæter ved portionsanrettet frokost; brug Kejserindens Gryders bestillings-app. Hver medarbejder kan så selv vælge fra eller til, ud fra mulighederne i app’en.

Læs mere om hvilke menusammensætninger der kunne friste dig på FrokostOversigten eller via deres egen hjemmeside