Nordic Catering reder arbejdspladser i krisetid

20-03-2020 | Nyt i branchen

Vi - Nordic Catering - er en catering-virksomhed, som pga. situationen med Corona-virussen i Danmark, har oplevet et drastisk fald i vores daglige produktion. Vi kæmper for vores virksomhed og for alle de fantastiske kollegaer der knokler hver dag for at lave dejlig mad. Vi vil gøre alt for at de fortsat har en arbejdsplads, når vi kommer ud på den anden side.

Som alle andre skal vi betale lønninger, husleje osv. Og som alle andre, kæmper vi for at bevare flest mulige arbejdspladser. Det kræver, at vi opretholder så meget omsætning som muligt - det er meget simpelt.

Der skal dog ikke være tvivl om, at du skal købe din aftensmad hos os, fordi vi leverer et virkelig godt produkt. Vi er en topprofessionel virksomhed, som har fokus på de gode råvarer og den gode smag!

Konceptet er enkelt: Du bestiller, vi leverer! Og hvis du vil spare de 25 kr. som leverancen koster, så er du meget velkommen til at svinge forbi vores adresse og hente din bestilling. Den er klar til afhentning hver dag fra kl. 14 til 17.

Bestil her