Ricewood Lunch - en ærlig og meget fleksibel frokostordning med god variation
Ricewood Lunch er en del af FrokostOversigten. En forening der tror på “mæthed med god samvittighed”. FrokostOversigten er en forening af passionerede køkkener der kæmper for fælles bæredygtige vilkår for branchen og at for at kunne lave den bedst mulige frokost til kunden.
Ærlige betingelser - altid glade kunder
Ricewood Lunch er ligesom de andre på FrokostOversigten.dk passioneret for sit arbejde, men på en lidt anden måde. Thomas har nemlig en utraditionel tilgang til sine kunder. Det er måske det jydske gemyt som skinner igennem, og det kan næsten bedst beskrives som en no bullshit-tilgang.
“Vi laver frokost, det er vores passion! Det vi siger vi gør, det gør vi også. Man kan regne med at der er styr på det hele, både over for kunden og overfor fødevarestyrelsen.”
Når Thomas taler med en ny kunde, så skal der ikke skrives under på nogen bindingsperiode. Thomas skal se kunden i øjnene, og forventningsafstemme. Hvis han ikke oplever, at han kan tilbyde det der efterspørges, så siger Thomas nej. Det er ærlighed og autenticitet der står først. Af samme grund er det kokkene og Thomas selv der kører ud med maden, for at levere det produkt som de selv står inde for, så de får den direkte feedback, og sikrer sig glade kunder fortsat.
Genkendelig frokost - udover det sædvanlige
Ricewood gør ofte mere end hvad der forventes. Det er derfor ikke uhørt at der bliver serveret langtidsstegt oksefilet, eller hele laksesider til en almindelig frokost. Det er ikke noget Ricewood tjener noget på at gøre, men til gengæld giver det glade kunder, også de dage hvor menuen måske er mere almindelig. Ricewood har ikke en række mærker og certifikater, for de kræver tid og kontrol, men det betyder ikke de ikke yder deres bedste.
“Vi skilter ikke, med at vi er en sund frokostordning med masser af økologi, men alle de ting som en sund frokostordning gør, har vi også gjort. Det er dyrere i indkøb, men det gør en forskel for kunden. Der findes ikke hvide ris, eller lys pasta i mit køkken. Det må kunderne bare vende sig til. Det skal være ordentligt, også i det små”
Fleksibilitet - ud over det forventelige
Ricewood har et stærkt samarbejde med deres daglige leverandører, det betyder at Ricewood er fleksible ud over det sædvanlige. Hvis en kunde skriver til Thomas kl 22.00 aftenen før, og bestiller 200 kuverter til dagen efter, så vil Thomas til hver en tid svare: “Ja tak” Det er et kort og præcist udtryk, som Thomas ynder at bruge. Det betyder “det er modtaget og vil blive gjort”. Ricewood får daglig levering af råvarer, og de kan altid tilpasses dine ønsker - Ricewood leverer altid, dog foretrækkes der et par dages varsel. God frokost hver dag, ingen bullshit, kun ærlig snak, og ærlig mad!
Ligger din virksomhed i det østjyske, så kontakt Thomas og hør om han kan imødekomme jeres behov og ønsker, det plejer han at kunne!
Find ham via FrokostOversigten.dk eller ved at klikke her