Bedste vegetariske frokostordninger i 2021

vegetarisk frokostordning bestående af en pastaret med parmesan og valnødder
30-10-2020 | Nyt i branchen

Verden af frokostordninger er en jungle, og kan ofte være svær at finde rundt i. Et spørgsmål vi tit modtager er, “hvad er det bedste sted at få en vegetarisk frokostordning?”. Her på FrokostOversigten går alle vores leverandører meget op i at imødekomme folks dietære restriktioner i deres firmafrokoster, om det så må være vegetar, veganer, glutenfri eller noget helt fjerde, så har de helt sikkert noget for dig.

Hvor meget koster en vegetarisk frokostordning?

En vegetarisk frokostordning er nødvendigvis ikke dyrere end en helt normal firmafrokost. De fleste af vores leverandører tilbyder frokostordninger til diverse dietære restriktioner, for præcis den samme pris som ved standard frokost. For at få et tilbud kan du besøge den leverandør, som du synes ser mest spændende ud. Din pris bliver beregnet specifikt til dig og dine præferencer og du kan herefter bestille med bare et enkelt klik.

Leverandører af vegetarisk frokostordning

Alle vores leverandører her på FrokostOversigten leverer en smagfuld og varieret vegetarisk frokostordning. Vi har her samlet en liste af vores leverandører, men du kan også se dem alle under siden køkkener.

Kokkekompagniet

Hos Kokkekompagniet elsker de god mad, friske råvarer og massere af smag. Det kan tydelig smages i deres vegetariske frokostordning.

Besøg Kokkekompagniet

Spis Godt

Spis Godt har været i frokost branchen siden 2012 og har siden da haft en klar vision om, at servere mad som ikke kun er sund, men også smagfuld, mættende og er bestående af friske råvarer.

Besøg Spis Godt

Kragerup og Ko

Kragerup og Ko er et kvalitetsbevidst og veletableret cateringfirma der leverer blandt andet vegetariske frokostordninger til virksomheder. De har fokus på den gode smag og er funderet på godt håndværk og gode råvarer.

Besøg Kragerup og Ko

Kejserindens Gryder

For Kejserindens Gryder er det vigtigt at jeres frokostordning mætter, men også at den motiverer og inspirerer hver dag. For Kejserindens Gryder bør mad nemlig ikke være mad, men en oplevelse.

Besøg Kejserindens Gryder

Gastro By Bøgh

Gastro By Bøgh er din Feinsmecher. De er ikke bange for at skille sig ud, specielt med deres vegetariske frokostordning, og levere mad af højeste kvalitet.

Besøg Gastro By Bøgh

Nordic Catering

I Nordic Catering afspejler deres vegetariske frokostordning deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag, uden undtagelser.

Besøg Nordic Catering

Madkunst

MK Madkunst er leverer vegetarisk catering og frokostordninger direkte fra deres køkken i Hillerød med deres faste chauffører og egne kølebiler, de bringer ud til hele Nordsjælland.

Besøg Madkunst

Merricks

Merricks mener at firmafrokosten skal være firmaets samlepunkt, det tidspunkt på dagen hvor man lige slipper arbejdstrykket og lader tankerne køre frit og samtidig nyde en sund og nærende frokost. Frokosten skal være en positiv oplevelse hvor man bliver overrasket og inspireret af de forskellige retter der serveres, hver dag!

Besøg Merricks

DinnerdeLuxe

Hos DinnerdeLuxe har de specialiseret sig i ernæringsrigtige frokostbuffeter, der smager fortryllende og er anrettet, så de vækker appetit og begejstring hos jer. Deres mål er at give jer en positiv oplevelse om frokostbordet hver dag, så I får fornyet energi til eftermiddagens opgaver.

Besøg DinnerdeLuxe

Ricewood

Hos Ricewood er smagen i fokus. Derfor bruger de altid friske råvarer fra den nuværende sæson, og vi bruger mange kræfter på at finde sunde alternativer, uden at det går ud over oplevelsen. For sundt behøver ikke være kedeligt. Den vegetariske frokostordning behøver ikke blive forudsigelig.

Besøg Ricewood

Smagssans

Smagssans har været i branchen i mange år og fokuserer på at levere en sund frokostordning, som også er sund og holder hjernen skarp.

Besøg Smagssans