HVEM ER VI

 

Gastro By Bøgh er din Feinsmecher. Vi er ikke bange for, at skille os ud fra mængden og der leveres mad af høj kvalitet. 

 

Maden er taget til nye højder og vi sørger for, at vælge friske råvare fra danske producenter. Derfor kender vi ikke ugens menu på forhånd, men vi lover du ikke bliver skuffet. Vores vision er "Vi vil være din fortrukne frokostordning"

 

Din frokostordning består som udgangspunkt af en elegant forret, et stykke højtbelagt smørebrød eller en charcuteri tallerken, en varm hovedret, en måltidssalat og en frisk grøn salat. Derudover serverer vi ugens dessert.

 

Vi finder stor inspiration i de mange forskellige smagsoplevelser verden over. Derfor sætter vi en gang om måneden fokus på det kulturbestemte køkken, hvor vi serverer retter der afspejler verdenens forskellige køkkenkoncepter.

 

Manden bag Gastro By Bøgh har mange års erfaring fra restaurationsbranchen både i ind-og udland. Han var i sin seneste tid, kok hos flere anerkendte Michelin restauranter i Danmark og har bragt sin viden og erfaring ind i en verden, som normalt ikke går op i det gastronomiske køkken.


Vi tilbyder mødeforplejning, catering til firmafest, bryllup eller andre begivenheder. Sammen med jer skræddersyr vi en menu, som passer til jeres event uanset om det er et mindre eller større selskab.


VI TILBYDER
Frokostordning, Mødeforplejning, Online bestilling, Catering, Events, Kantinedrift, Medarb. take away, Online bestilling af mødeforplejning

VI KAN IMØDEKOMME
Vegetar, Uden gris, Vegetar glutenfri, Glutenfri, Pescetar, Standard

VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er gældende ved levering mandag til fredag


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
BESTIL FROKOST ONLINE

Beregn jeres pris her

Vi tilbyder mødeforplejning, catering til firmafest, bryllup eller andre begivenheder. Sammen med jer skræddersyr vi en menu, som passer til jeres event uanset om det er et mindre eller større selskab.

Kontakt os


Gammel Kongevej 92
1850 Frederiksberg C
31520806
kontakt@gastrobyboegh.dk
CVR: 39600730
https://www.gastrobyboegh.dk/ugens-menu/