Gastro By Bøgh's logo

Gastro By Bøgh

Hos Gastro by Bøgh står sæsonens råvarer altid øverst på mise en place. Vores fornemmeste opgave er nemlig at vide, hvilke råvarer der er bedst i sæson, så vi kan sikre høj kvalitet og velsmagende serveringer.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Gastro By Bøgh

 

Gastro By Bøgh er din Feinsmecher. Vi er ikke bange for, at skille os ud fra mængden og der leveres mad af høj kvalitet. 

 

Maden er taget til nye højder og vi sørger for, at vælge friske råvare fra danske producenter. Derfor kender vi ikke ugens menu på forhånd, men vi lover du ikke bliver skuffet. Vores vision er "Vi vil være din fortrukne frokostordning"

 

Din frokostordning består som udgangspunkt af en elegant forret, et stykke højtbelagt smørebrød eller en charcuteri tallerken, en varm hovedret, en måltidssalat og en frisk grøn salat. Derudover serverer vi ugens dessert.

 

Vi finder stor inspiration i de mange forskellige smagsoplevelser verden over. Derfor sætter vi en gang om måneden fokus på det kulturbestemte køkken, hvor vi serverer retter der afspejler verdenens forskellige køkkenkoncepter.

 

Manden bag Gastro By Bøgh har mange års erfaring fra restaurationsbranchen både i ind-og udland. Han var i sin seneste tid, kok hos flere anerkendte Michelin restauranter i Danmark og har bragt sin viden og erfaring ind i en verden, som normalt ikke går op i det gastronomiske køkken.


Vi tilbyder mødeforplejning, catering til firmafest, bryllup eller andre begivenheder. Sammen med jer skræddersyr vi en menu, som passer til jeres event uanset om det er et mindre eller større selskab.


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE

Vi tilbyder mødeforplejning, catering til firmafest, bryllup eller andre begivenheder. Sammen med jer skræddersyr vi en menu, som passer til jeres event uanset om det er et mindre eller større selskab.

Kontakt os