HVEM ER VI

Hos DinnerdeLuxe har vi specialiseret os i ernæringsrigtige frokostbuffeter, der smager fortryllende og er anrettet, så de vækker appetit og begejstring hos jer. Vores mål er at give jer en positiv oplevelse om frokostbordet hver dag, så I får fornyet energi til eftermiddagens opgaver.

Vores kokke er faglige stolte og har hver deres gastronomiske værktøjskasse, så frokostbuffeterne afspejler den lokale ånd i råvarer og sæson. Når dagens frokostbuffet er klar i køkkenet, bliver den omhyggeligt pakket af vores egne chauffører og kørt afsted. Vores chauffører træder ind i jeres virksomhed med et smil og har en omhyggeligt planlagt rute, som er optimeret efter jeres frokostpause.

Bæredygtighed i fokus

For DinnerdeLuxe skal bæredygtighed ikke kun være et ’modeord’, men derimod et ’mindset’. Vi ønsker at gøre vores til at bidrage til en mere bæredygtig verden, og vi udvikler og præsenterer løbende nye bæredygtige tiltag. I vores ønske om at blive endnu mere bæredygtige har vi formuleret en række indsatsområder, hvor vi særligt sætter ind. Vi finder inspiration og tager udgangspunkt i udvalgte FN verdensmål, så vi sammen kan gøre en forskel.

Vi går forrest i kampen om madspild

Hos DinnerdeLuxe tager vi madspild alvorligt, og vi har allerede i en årrække arbejdet målrettet med nedbringelse af madspild. Det hårde arbejde har betydet et væsentligt reduceret råvarespild, som er opnået gennem både et lavt produktionsspild og minimering af overskydende mad, hvor det er muligt, og vi arbejder hver dag for at blive endnu bedre.

Går et ekstra skidt for at servicere jer

Jeres adgang til vores online bestillingssystem giver jer mulighed for at kunne op- og nedjustere på dagsniveau samt bestille ekstra produkter som fx frugt, sandwichs, mødetallerkener, nordisk smørrebrød og efterkomme jeres ønsker til fx vegetar eller allergener. Desuden sender vi jer ugens menu, som giver jer mulighed for at kunne aflæse vigtige informationer herunder også allergener på retniveau. Desuden løser vi gerne jeres behov for en servicemedarbejder, som er hjælpsom og skaber god stemning i kantinen.  


Meget mere DinnerdeLuxe

Vi er specialister i frokostordninger, men for os handler catering ikke kun om at levere god smag ud af huset til vores frokostkunder. Vi har flere koncepter at tilbyde jer - læs meget mere herom 

 

Kantineløsning for virksomheder   -    kantineløsning målrettet uddannelsesinstitutioner    -    aftensmadskoncept til vores frokostkunder   -   kaffekoncept med 100% fairtrade bønner 


VI TILBYDER
Frokostordning, Kantinedrift, Mødeforplejning, Catering, Medarb. take away, Online bestilling, Personaleservice, Frugtordning, Portionsanretning, Online bestilling af mødeforplejning , Kantinekort , Kontorfællesskaber

VI KAN IMØDEKOMME
Vegetar, Uden gris, Glutenfri, Laktosefri, Gluten- og laktosefri, Fisk ugentligt, Standard

VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er gældende ved levering mandag til fredag


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
BESTIL FROKOST ONLINE

Beregn jeres pris her

Vi modtager desværre ikke online frokostbestillinger i øjeblikket.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller e-mail.

Lad DinnerdeLuxe stå for driften af jeres kantine

Vi har stor erfaring med kantinedrift, og I kan derfor trygt lade os stå for driften af jeres kantine. 

I er sikret et gennemtestet kantinekoncept, hvor kvalitet, service, variation og sundhed er vores mærkesager. 

Vi er i konstant dialog med vores nuværende og potentielle kunder, så vi hele tiden kan udvikle os og følge med i forhold til ønsker og behov.

Kontakt os


Landsdækkende 25 køkkener
8230 Åbyhøj - Hovedkontor
70200407
mail@dinnerdeluxe.dk
CVR: 32476783
http://www.dinnerdeluxe.dk/frokostordning/