MK Madkunst's logo

MK Madkunst

Vores vision er at bidrage til højnelse af arbejdsglæde og almenhumør i Danmark. Vi gør det ved at levere spændende cateringmåltider og gøre daglig kantinedrift til en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om MK Madkunst

OBS! I disse tider tilbyder vi portionsanrettet frokost til alle virksomheder.

MK Madkunst er leverer catering direkte fra vores køkken i Hillerød med vores faste chauffører og egne kølebiler, bringer vi ud til hele Nordsjælland.

Vi leverer sund og varieret mad, og vi siger ja tak til kreativitet og inspiration - især når det lander direkte på tallerkenerne. Vi gør en dyd ud af at levere sæsonbestemt og næringsrigt mad, som både kan give firmafrokosten og morgenmødet et gastronomisk løft, men også ethvert andet arrangement - uanset om det er en reception, mødeforplejning til et kundemøde, skovtur, event, julefrokost eller en sommerfest.

Susanne Markersen har siden 2006 stået i spidsen for MK Madkunst. Susanne lover kvalitets frokost hver dag og catering til enhver lejlighed. Vi har altid været passionerede omkring at vise, hvad catering kan være, og hvordan det kan give dit arrangement eller frokostordning et løft - en firmafrokost behøver ikke at være kedelig!


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE
Er du klar til efterårets og vinterens arrangementer? Hos MK Madkunst står vi klar til at hjælpe med din reception, firmafest og julefrokost etc. 

Ring i dag på 70 28 10 28 og få et tilbud, der passer lige præcis til dine behov.