Uge: 18-2024 N�ste uges menu >>
Dato: 22/4/2024 - 28/4/2024
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Hambugeryg med saute af kål.  
Bulgursalat med springløg og grønne asparges. 
Bagt blomkål på spred. 
Spansk tunsalat med oliven og peberfrugt.  
Tomatmad med pesto og bacondrys.  
Skiver af hakkebøf med agurkesalat.  
Oste med frugt.H
Italiensk oksegryde med grønt og pasta.  
Broccolisalat med solsikke kerner og rosiner. 
Salat med bagt fennikel og løg. 
Slagterens pate med olivensalat.  
Lakserilette på salat.  
Kalkunbryst med Havesalat.  
Oste med frugt. 

Djævle kyllinng med grønt og bulgur.  
Pasta salat med persille, sugar snaps, peberfrugt og blegselleri. 
Bagt sødkartoffel med topping. 
.  
Æg, tomat og mayo. 
Kebab salat.  
Ost og frugt. 
Farsbrød med spinat og feta.  
Forårssalat med perlebyg, æg og asparges. 
Bruschetta. 
Rejesalat med asparges.  
Kartoffelmad med lakse creme. 
Krosalami med ristet løg og remoulade.  
Oste med frugt. 
Pita med kylling
Spidskål med soltørret tomater og dild. 
. 
Tunmousse med raitha.  
Skiver af røget filet med italiensk salat.  
Hyldeblomst gravet kalv med rabarberkompot.  
Ost og frugt. 



= Lavt fedt indhold = Ko - Kalv = Vildt
= Mellem fedt indhold = Gris = Fjerkr�
= H�jt fedt indhold = Lam = Fisk


Ret til �ndringer forbeholdes

Bliv inspireret med en god opskrift p� www.opskrifter.dk