Kejserindens Gryder's logo

Kejserindens Gryder

For os er det ikke kun vigtigt, at maden mætter, men at den også motiverer og inspirerer - hver dag. Mad bør nemlig ikke bare være mad, men en oplevelse.

 

Vælger I en frokostordning fra Kejserindens Gryder, får I lækre, traditionelle retter, hvor kvalitet, variation og friske råvarer er højeste prioritet. Det eneste, I skal gøre, er at sætte de fint anrettede fade frem.

 

Den gode madoplevelse er tænkt ind i hele processen - lige fra kreativ og omhyggelig tilberedning over flot og appetitvækkende anretning samt sikker og kølig opbevaring via vores kølebiler med køleskabstemperaturer til flot anrettet servicering hos jer. 


Kvalitet og friskhed er en mærkesag - og vi arbejder dedikeret for at skabe det gode måltid, der overrasker - 220 dage om året!


VI TILBYDER
Frokostordning, Catering, Events, Personaleservice, Frugtordning, Mødeforplejning, Kontorfællesskaber , Portionsanretning

VI KAN IMØDEKOMME
Standard, Buffet: Standard,

VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er gældende ved levering mandag til fredag


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu

Mød os i køkkenet

BESTIL FROKOST ONLINE

Beregn jeres pris her

LAD OS SÆTTE KRONEN PÅ JERES VÆRK


Står I over for en speciel begivenhed? 
Måske en milepæl eller et særligt jubilæum, som skal fejres - eller en højtid, der fortjener ekstra opmærksomhed? Eller måske det bare er tid til kræs af medarbejdere, kunder eller relationer? 

Lad os sammen skabe madoplevelser i særklasse til jeres næste begivenhed!