Ricewood Catering / Lunch Department's logo

Ricewood Catering / Lunch Department

Hos os får I et varieret, velsmagende og lækkert måltid til alle dine ansatte, uden at det skal sætte virksomhedens overskud over styr. Frokosten leveres af kokkene selv så det altid er let at få en snak om jeres behov og ønsker.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Ricewood Catering / Lunch Department

Hos Ricewood er smagen i fokus. Derfor bruger altid vi friske råvarer fra den nuværende sæson, og vi bruger mange kræfter på at finde sunde alternativer, uden at det går ud over oplevelsen. For sundt behøver ikke være kedeligt. Frokostordning behøver ikke blive forudsigelig, og konfirmandens livret kan laves på mange forskellige måder.

 

Vores kokke elsker at lave mad, og de tager altid en udfordring op. Det betyder, at du får veltilberedte retter, skabt ud fra de bedste råvarer med fokus på sæson og kvalitet, uden at prisen stikker af. Sådan sikrer du, at frokostpausen altid byder på noget lækkert og spændende, og at den store dag bliver en succes – særligt for festens omdrejningspunkt.

 

Kort & godt 

Der skal ikke meget til, før en frokost bliver bare en smule lækker. Vi har valgt at servere brune ris og grov pasta i stedet for deres hvide modparter. Og vi sørger naturligvis for at tilpasse retterne, så de komplimenterer disse valg på den bedst mulige måde.

 

Dermed bliver det både godt for smagen og for samvittigheden.

 Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE

En god frokost giver både noget at se frem til på arbejdspladsen, og noget at glædes over, når den er spist. Vi tror på, at en frokostordning ikke nødvendigvis skal være de samme syv retter, der går igen og igen, men at der er mange muligheder derude for at give et varieret, velsmagende og lækkert måltid til alle dine ansatte, uden at det skal sætte virksomhedens overskud over styr.

Selskaber

Vi er gode til at fejre ting her i landet, og en festlig begivenhed bliver kun bedre med et veldækket bord. Har du en konfirmation, der skal gøres ekstra speciel, eller skal du være helt sikker på, at den gode stemning fortsætter efter parret har sagt ja til hinanden? Vi skaber en ramme for en særlig dag med gode friske råvarer og en kærlighed til faget, der sikrer, at maden er med til at sikre den gode stemning.

Kontakt os