HVEM ER VI

Hos KokkeKompagniet elsker vi god mad, friske råvarer og masser af smag – og vi sætter barren højt, når vi leverer små og store smagsoplevelser til både din hverdag og dine fester.

God kostpolitik er en god investering

Sund og lækker mad giver ekstra energi til at løse dagens opgaver, og den positive stemning fra frokostbordet spreder gode vibrationer helt ud til virksomhedens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Hos KokkeKompagniet forvandler vi sunde, friske og ernæringsrigtige råvarer til store smagsoplevelser – og sammensætter hver dag frokoster til mange vidt forskellige virksomheder.

Leveret til døren

Er I mere end 30 personer dagligt, kan vi hver dag levere en frisklavet frokost lige til døren. Er I færre end 30, så giv os et kald og lad os snakke om hvilke muligheder, vi kan tilbyde – og er I ganske få, så tjek Dagens Lune Frokost, som er en ‘Hent-selv-frokost’ på Hesselly. Måske er den interessant?

Uanset hvad, så er det nemlig ikke kun vores mad, der gør dig glad. Det gør vores priser også. Se blot her, hvor lidt det koster at servere en lækker daglig frokost.

 


VI TILBYDER
Frokostordning, Kantinedrift, Catering, Mødeforplejning, Portionsanretning

VI KAN IMØDEKOMME
Standard, Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Gluten- og laktosefri, Uden gris

VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er gældende ved levering mandag til fredag


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret

Mød os i køkkenet

BESTIL FROKOST ONLINE

Beregn jeres pris her

Kontakt os


Hesselly 9
6000 Kolding
75504495
th@kokkekompagniet.dk
CVR: 28864167
https://www.kokkekompagniet.dk/dagens-lune-frokost/