Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 21
Menu uge 21
Tirsdag
Dagens varme ret
Bolognese med frisk oregano og parmesan "on the side" (L)
Vegetar
Ragù di verdure bolognese
Vegansk
Ragù di verdure bolognese
Dagens garniture
Spaghetti vendt med krydderurte-olie (G)
Dagens suppe - tilvalg
Aspargessuppe med revet citronskal (L)
Dagens madsalat
Salat med marineret artiskok, butterbeans vendt med pesto, grønne asparges, avokado og agurk
Dagens lette salat
Salat med gul peber, grillet squash og semi-dried tomater
Ugens dressing
Dijon, citron, oregano, rødvinseddike og olie
Pærecider, citron, hvid balsamico og en anelse honning
Pålæg 1
Valnøddepaté med cornichoner (L, N, Gris)
Pålæg 2
Spegepølse (kylling) med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat (L)
Menu uge 21
Onsdag
Dagens varme ret
Tandoori kylling med kold yoghurtsauce (L)
Dagens fisk - tilvalg
Tandoori masala hokifilet med kold yoghurtsauce (L)
Vegetar
Indiske pakoras med kold yoghurtsauce (L)
Vegansk
Indiske pakoras med kold yoghurtsauce
Dagens garniture
Ovnristede kartofler med sesam og persille
Dagens madsalat
Salat med mango, spån af gulerod og agurk, forårsløg og kikærter ristet med spidskommen og chili
Dagens lette salat
Salat med grillet peber, edamame, blomkål og cherrytomater
Grøn appetizer - tilvalg
Pappadom med spicy rødbede-hummus
Pålæg 1
Røget kalkunbryst med spicy rødbede-hummus
Pålæg 2
Oksedeller med fetacreme rørt med soltørret tomat (L)
Pålægssalat
Skinkesalat med dijon og purløg (L, Gris)
Menu uge 21
Torsdag
Dagens varme ret
Boller i karry efter mormors opskrift (L, Gris)
Uden gris: Kyllingeboller i karrysauce (L)
Vegetar
Grønne boller af linser, havregryn og blomkål i karry-kokos sauce
Vegansk
Grønne boller af linser, havregryn og blomkål i karry-kokos sauce
Dagens garniture
Dampede ris og chutney
Dagens madsalat
Salat med revet gulerod, æble, persille, quinoa og hampefrø
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, radiser, agurk og rød peber
Grøn appetizer - tilvalg
Kartoffelrøsti med ærte-bønne-spread og ærteskud (L)
Pålæg 1
Roastbeef med kartoffelsalat (L)
Pålæg 2
Fiskefrikadeller med remoulade
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)
Dagens kage / dessert
Hindbærmousse med lime, sprøde havregryn og hakkede mandler (L, N)
Menu uge 21
Fredag
Dagens varme ret
Burger med oksekødsbøf og cheddarost (L)
Vegetar
Bøf af sorte bønner, forårsløg, sød chili og balsamico. Hertil cheddarost
Vegansk
Bøf af sorte bønner, forårsløg, sød chili og balsamico. Hertil med stegte grønne tomater og vegansk mayo
Dagens garniture
Brioche-bolle, hjemmelavet ketchup og salat-mayo (G)
Dagens madsalat
Salat med flager af blomkål, små kartofler, majs, radiser og ærteskud
Dagens lette salat
Salat med syltede rødløg, agurk, avokado og tomater
Grøn appetizer - tilvalg
Majs-flæskesvær med hokaido-aioli
Pålæg 1
Lun mørbrad med bløde løg (Gris)
Pålæg 2
Club kylling med karrycreme, tomat og bacon on the side (L, Gris)
Pålægssalat
Lakserilette med dild og citron (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk