Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 19
Ugens dressing
Balsamico-dressing med krydderurter
Hindbærvinaigrette
Menu uge 19
Mandag
Dagens varme ret
Fanøgryde med cocktailpølser, champignon og paprikaflødesauce (L, Gris)
Uden gris: Fanøgryde med kylling (L)
Vegetar
Lynstegte grøntsager, tofu, cashewnødder og kokosmælk (N)
Vegansk
Lynstegte grøntsager, tofu, cashewnødder og kokosmælk (N)
Dagens garniture
Dampede vilde ris
Dagens madsalat
Salat med små kartofler vendt med vinaigrette, blomkål, radiser og grønne bønner
Dagens lette salat
Salat med råsyltet spån af hokkaido, røde og stribede beder og ristede græskarkerner
Ugens dressing
Balsamico-dressing med krydderurter
Hindbærvinaigrette
Pålæg 1
Kartoffel-spegepølse med remoulade og hjemmeristede løg (G, Gris)
Pålæg 2
Kyllinge-frikadeller med kartoffelsalat (G, L)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat (L)
Menu uge 19
Tirsdag
Dagens varme ret
Chili con carne
Vegetar
Chili sin carne med kidney bønner
Vegansk
Chili sin carne med kidney bønner
Dagens garniture
Nachos og guacamole (L)
Dagens suppe - tilvalg
Majssuppe med porre, gulerod og kartoffel (L)
Dagens madsalat
Mexicansk rissalat med majs, peberfrugt, edamame, forårsløg og tomater
Dagens lette salat
Salat med radiser, gulerod, agurk, sweet drops, lime og persille
Grøn appetizer - tilvalg
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat og cheddar (G, L)
Pålæg 1
Kylling stegt med rosmarin hertil semi-dried tomater, flager af parmesan og cæsar-dressing (L)
Pålæg 2
Varmrøget makrelfilet med røræg og purløg (L)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)
Menu uge 19
Onsdag
Dagens varme ret
Kylling danoise med rabarber-kompot og agurksalat
Dagens fisk - tilvalg
Hvidvinsdampet torsk med rabarber, ærteskud og kold hollandaise (L)
Vegetar
Farsbrød af røde linser, champignon, porre og knoldselleri med rabarberkompot og agurksalat
Vegansk
Farsbrød af røde linser, champignon, porre og knoldselleri med rabarberkompot og agurksalat
Dagens garniture
Ovnristede kartofler og brun mormor-sauce (L)
Dagens madsalat
Salat med sukkerærter, gul peber, hvid quinoa og squash
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, radiser og flager af blomkål
Grøn appetizer - tilvalg
Hårdt ristet broccoli med kold hollandaise (L)
Pålæg 1
Kalvecuvette med pickles og peberrod
Pålæg 2
Serranoskinke med melonsalsa (Gris)
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)
Menu uge 19
Fredag
Dagens varme ret
Græsk gyros af gris stegt med middelhavskrydderier (Gris)
Uden gis: Gyros af okse og lam
Vegetar
Græsk gyros med karamelliseret rødløg, aubergine og squash fyld
Vegansk
Græsk gyros med karamelliseret rødløg, aubergine og squash fyld
Dagens garniture
Fladbrød og tzatziki (G, L)
Dagens madsalat
Salat med fuldkornspasta, agurk, tomater, grøn peber, rødløg, oliven og feta (G, L)
Dagens lette salat
Salat med grillet majs, squash og broccoli-asparges
Grøn appetizer - tilvalg
Pepperballs med friskost (L)
Pålæg 1
Letrøget skinke med provence-urter. Hertil dijonnaise og cornichoner (Gris)
Pålæg 2
Club kylling med karrycreme, tomat og bacon on the side (L, Gris)
Pålægssalat
Rejesalat med asparges og dild (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk