FLEKSIBILITET, TILGÆNGELIGHED OG MAD TIL TIDEN
Vores kernekompetencer er:
- Variation, både på anretning og tilberedning samt menu opsætning, eks er der gris på til det varme er der ikke gris på de andre elementer
- Fleksibilitet, i forhold til kundens ønsker og forventninger
- Tilgængelighed, vi ser det ude fra og ind og ikke omvendt
- Hellere , godt gjort end godt sagt
- Stor fokus på ,madspild og bæredygtighed
Kokke som arbejder i Durlev’s GourMæt er alle dedikerede vores fag, og vi brænder for at tilberede mad af høj kvalitet. Vi er en flok fag nørder og pynteentusiaster, der i skøn forening skaber noget fantastisk mad, som rigtig mange mennesker får glæde af hver dag , det er sundt og nærende og er du træt af engangsemballage og kedelige hvide fade så kan du være sikker på at GourMæt vil dette til livs, vi serverer og anretter derfor på skiffer, træplanker, glas og meget mere spændene, lad dig blot overraske
Vi sylter, braiserer, koger, suis vider, steger , marinerer, laver marmelade, kompotter og meget mere fra bunden af og selv de ristede løg laver vi selv
Velsmag, madglæde, kvalitet, og sundhed. Det er fundamentet hos Durlev´s GourMæt gastronomi. Det skal være en oplevelse at gå til frokost, medarbejderne og evt. kunder skal vende energiske og proaktive tilbage til deres arbejde .
Uanset hvor fantastisk vores mad er, så ville vi ikke have succes i Durlev’s GourMæt, hvis ikke vi kunne leve op til vores kerneværdier i al kundekontakt. For os handler det egentligt kun om, hvilke krav vi selv ville stille til en seriøs frokostleverandør – og så efterleve dem i kontakten med vore egne kunder.
Kontakt os på 20 82 12 55 eller info@dg-mad.dk fo r at høre nærmere.
Vi ser frem til at høre fra dig.