Foodwork Danmark ApS's logo

Foodwork Danmark ApS


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Foodwork Danmark ApS

Vi elsker vores kunder og vores håndværk.

Som professionel frokostleverandør til virksomheder i Østjylland skal man bruge de bedste råvarer og det er for os den eneste vej til et perfekt resultat. Vi samarbejder derfor kun med Danmarks førende grossister indenfor levering af kød, grønt og kolonialt. Med over 1000 munde at mætte hver dag, kræver vi fra vores leverandør udelukkende, at der leveres råvarer af højeste kvalitet. Alle varer leveres samme dag som de bearbejdes, for din, vores, kvaliteten og smagens skyld. 

Altid venlige og servicemindede fagfolk vil du møde, når du snakker med os fra Foodwork. 

For os er mad ikke bare mad, men et stykke håndværk, der skal udføres med gode, friske råvarer og kompetence, så det færdige resultat skaber tilfredshed hos vores kunder. For at kunne indfri dine forventninger og ønsker for en god og varieret frokostordning, er det vigtigt, at vi som kokke kan lytte, inspirere og ikke mindst udføre denne opgave og altid med kunden i fokus.


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE
Ved at prøve vores frokostordning i en uge, kan du spare 20%! 

Vi byder alle nye kunder hjertelig velkommen, og tilbyder lige nu en uforpligtende prøveuge med 20% fakturarabat. Altså ingen bindingsperiode! Det eneste vi stiller af krav i prøveperioden er en løbende dialog, således vi kan tilpasse vores produkt til Jeres virksomhed bedst muligt, da ikke 2 virksomheder er ens. 

Kontakt os