Fru Bonde Catering's logo

Fru Bonde Catering

Vi klarer maden til alle slags begivenheder. Alt fra frokostleverandør og firmafest til bryllup, barnedåb.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Fru Bonde Catering

CATERING TIL HVERDAG OG FEST I STORKØBENHAVN & NORDSJÆLLAND 
Byer som Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Hillerød, Allerød, Birkerød, Smørum, Veksø, Ballerup, Roskilde og Skovlunde, Hørsholm, Gentofte m. fl. 

Vi kender det allesammen; der skal laves mad til flere gæster end dit køkken kan rumme eller du selv kan overskue. Det kan også være dit firma leder efter en ny fast leverandør til jeres frokostordning.
Hvorfor ikke vælge den lette løsning og få maden bragt ud – direkte og til tiden i hele Storkøbenhavn.

Slap af og nyd festen. Fru Bonde Catering klarer alt inden for mad og servicering til netop dit arrangement. 
Vi leverer professionelt tilberedt mad til både hverdags- og festarrangementer. Minimum 10-15 kuverter. Med professionelle folk i ryggen behøver du ikke bekymre dig om det praktiske, når det kommer til maden. Vi leverer dejlig mad i bedste kvalitet, fremstillet af naturlige og gode råvarer. Uanset om det drejer sig om mad til 10 eller 800 mennesker, bliver måltidet en skøn oplevelse. 

Ikke kun maden er i top. Vi overholder naturligvis også fødevarestyrelsens regler ift. rengøring, opbevaring og behandling af fødevarerne. Se vores seneste kontrolrapporter ude i højre side. 

HVAD KAN FRU BONDE CATERING GØRE FOR SINE KUNDER? 
Fru Bonde Catering leverer mad til alle slags arrangementer i Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder: 
Mad ud af huset (reception, brunch, konfirmation, bryllup, jubilæum, ostebord, nytår mv.) 
Frokostordning (til både private og offentlige (EAN) virksomheder) 
Smørrebrød/sandwich 
Vi leverer også mad til forskellige firmaarrangementer eller begivenheder, hvor firmaet deltager som en gruppe. Deltager din virksomhed i fx DHL stafetten, er vi leveringsdygtige med forskellige pakkeløsninger. 

FRU BONDE CATERING – EN VERDEN AF MULIGHEDER 
Med et 450m2 stort køkken og en stab på 7 engagerede medarbejdere som kan klare lidt af hvert, er det kun fantasien som sætter grænser. Vores veluddannede medarbejdere har fx specialiseret sig inden for det spanske, italienske og nordiske køkken. Vi er meget fleksible og går hele vejen for at realisere dine madønsker. Vores totalarrangement dækker alt fra pindemadder til borde, stole og service. 
Se mere på: www.udlejningskompagniet.dk 

Alt vores mad tilberedes fra bunden og vi går aldrig på kompromis med råvarer og kvalitet. Vi overholder vores aftaler og sørger for at du som kunde er overbevist om, at vi altid møder dine forventninger. Maden skal ikke kun smage godt, den skal også serveres så den bliver en nydelse for øjnene. Vores kokke bærer uniform og maden serveres på porcelæn- eller stålservice. 


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE
Vi er altid udviklingsparate, og mere fleksible end de fleste. Ring og tag en snak med os, vi er altid parate til at hjælpe. 

Kontakt os