Madkonceptet's logo

Madkonceptet

Her sauterer, sylter, bager og braiserer vi sunde, velsmagende mad ud af huset. Vi lægger stor vægt på at bruge sæsonens råvarer, så vi kan sikre den bedst mulige kvalitet og en naturlig variation i retterne.


VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er ekskl. moms og ved levering mandag til fredag


Om Madkonceptet

Madkonceptet er en mindre familieejet virksomhed. 


Lækker og varieret frokostordning til dig og dine kolleger 

På arbejdspladserne i København er en ting som frokostordning et vidt begreb – men hvordan ser den ud på din arbejdsplads? Noget vi som catering firma vægter højt er variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind. Derfor har vi spændende løsninger på forskellige frokostordninger, og ved at tale med os, kan vi stykke en lækker og varieret frokostordning sammen for dig og dine kolleger.

Med en frokostordning fra Madkonceptet behøver det nemlig ikke at være kedeligt, for vi følger hele tiden udviklingen inde for den gastronomiske verden. Derfor er to dage heller ikke ens, når I modtager mad fra os, og vi sætter en dyd i at videreudvikle og nytænke vores opskrifter.

Vi har i mange år leveret frokostordninger til både større og mindre virksomheder rundt omkring i København, og hvis I kunne tænke jer en smagsprøve, så hører vi meget gerne fra jer.

Det koster ikke ekstra at bestille vegetar, veganer eller alternativ til svinekød (ikke halal), det er en selvfølge hos os.

Har du spørgsmål til vores frokostordning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 35 42 13 20.

 

 

Frokostordninger og catering i København og omegn
Vi leverer mad ud af huset til både store og små arrangementer samt firma- og privatfester. Har du specielle ønsker til mad, som ikke er at finde på hjemmesiden, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse menuen efter dit behov. Lad os vide, hvis du har en præference til dit arrangement eller frokostordning, så gennemgår vi alle mulighederne for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig/Jer
Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret
Se ugens menu
BESTIL FROKOST ONLINE

Kontakt os