HVEM ER VI

Madværk Aps er leverandør af kvalitets mad til hverdag og arrangementer med smagen i fokus. 

Madværk er i rivende udvikling og med høje forventninger til kvalitet. Vi bestræber os altid på at levere de bedste og lækreste råvarer med øje for økologi.


Vores team har solide faglige kokkekundskaber og går aldrig på kompromis med smag og udseende. I Madværk lytter vi altid til vores kunder, men vi er aldrig bange for at afprøve nogle lækre specialiteter der kan overraske kunden til at prøve nye retter og sætte nye højder for smag og den gode madoplevelse. Vi giver et tvist til de ellers traditionelle retter.

 

Vi lægger stor vægt på samarbejde mellem kunden og vores Madværk team, så vi i fællesskab danner rammerne for lækre, udsøgte og sunde specialiteter og retter. 

Hos Madværk personliggøre vi vores mad og dette har bragt stor glæde og tilfredshed med sig hos vores kunder.

 


VI TILBYDER
Frokostordning, Catering, Events, Selskabslokaler, Frugtordning, Mødeforplejning, Kantinedrift, Medarb. take away, Portionsanretning, Online bestilling, Online menutilpasning

VI KAN IMØDEKOMME
Vegetar, Uden gris, Pescetar, Fisk ugentligt, Standard

VORES FROKOSTPAKKER

Vejledende pris er gældende ved levering mandag til fredag


Anmeld jeres frokostoplevelse

Login / opret

Mød os i køkkenet

BESTIL FROKOST ONLINE

Beregn jeres pris her

Vi tilbyder et køkken som er drevet af et passioneret hold. Vi syntes, og tror ganske enkelt på at vores kokke er nogle af landets dygtigste inden for kantine og catering.

I hverdagen består køkkenet af smilende medarbejdere, der elsker at være i øjenhøjde med vores gæster, jeres ansatte. 


Vi tror på, at når vi kender jer, kan vi bedre forstå jeres smag og behov.

Vi lever og ånder for at servere god og sund mad. Vores kunder fortæller os, at de er mere end tilfredse, og den feedback gør os stolte og ikke mindst motiverede. Vi har en klar holdning til råvarer, smag og servering, så hvert måltid bliver en oplevelse i sig selv.

 

Vi bestræber os efter så meget økologi som muligt. Og rigtig gerne dansk. Men i lige så stor grad nær-producerede grønsager som tørvarer og allerhelst fritgående dyr. Kan vi ikke finde et produkt i god nok kvalitet, snyder vi ikke. Vi finder på noget nyt!

 

Kontakt os


Erhvervsvej 17, 2.
2600 Glostrup
53680000
info@madvaerk.dk
CVR: 32303986
https://madvaerk.dk/frokostordning/